Freebettingtips

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Freebettingtips

Betting free tips

Translator

  Používá technologii Překladač

Původní text


svi 2024

ponutosričetpetsubned
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendar Calendar

Statistika tipova


WINN:47
LOSS:9
Procent:84%
ROI:25185€:17400€=1.45x100=145
Profit:7785€
YIELD:145-100=45%



TOP 100
SOCCER SITES








    Basketball tip 8.10,2017

    Admin
    Admin
    Admin
    Admin


    Poèet pøíspìvkù : 57
    Join date : 21.11.2010
    Age : 64
    Location : Praha

    Basketball tip 8.10,2017 Empty Basketball tip 8.10,2017

    Postaj by Admin 17/10/2017, 10:34

    Domaćini Breakersi četverostruki su osvajači titule u zadnjih sedam sezona te u zadnje dvije sezone nisu osvojili naslov no odlučili su ostati vjerni treneru Henareu i domaćem kadru dok su ipak promijenili importe Mitchella i Stocktona. Jedini su tim u ligi s Novog Zelanda a njihov trener je i izbornik Novog Zelanda te jedan od rijetkih trenera u ligi uz trenera gostiju koji inzistira na defanzivi za koju je naglasio kako su još više poboljšavali taj segment što smo i vidjeli na pripremama.
    Cairns u ovaj susret ulazi malo više od 24 sata nakon domaćeg otvaranja sezone s prošlosezonskim finalistom Illawarom koju su svladali u zadnjim sekundama a ovom susretu prethodio je i njihov put od 3600 km do Aucklanda što je je jedan od najtežih u ligi. Muče ih izostanci prvog pleja Carrere koji je doveden kao novi impor tno nije igrao ni u prvom kolu te Jawaija koji se ozlijedio protiv Illaware a vrlo vjerojatno i još jednog startera McCarrona koji je odšepao s parketa u tom prvom kolu. Kod njih je Fearne ostao trenerom a u svome rosteru su kao i domaćini jedino izmijenili importe - napustili su ih Trice i Mitchell a kao zamjene stigli su već spomenuti Carrera te Smith. U prvom su kolu odigrali meč do 55 napada s Hawksima što je igra koju smo većim dijelom gledali od njih prošle sezone i vjerujemo da uz umor ovo prvo poluvrijeme ostaje ispod margine.
    New Zealand Breakers - Cairns Taipans
    TIP :Pomeni  najbolja opcija za under u ovom meču u kome ćemo sigurno gledati malo sporiji tok igre nego u susretima ostalih ekipe. U mečevima Cairnsa prošle je sezone statistički bilo najmanje poena dok domaćin oduvijek igra dobru i čvrstu obranu a uzdamo se i u težak raspored gostiju te njihove bitne izostanke u rosteru
    TIP: 1st half under 80.5 points 43:39-300€

    Olympiakos-Panathinaikos
    Olympiacos je na otvaranju prošle sezone dobio PAO s čak 88:63, ali nije uspio osvojiti i treći uzastopni naslov prvaka. Zbog tog, visokog trijumfa na svom terenu imali su bolji međusobni koš-količnik te treću sezonu uzastopno regularni dio okončali kao prvi, ali su ostali bez naslova. Titulu su izgubili na svom terenu, zbog čega su njihovi navijači u jednom momentu bili napravili i prekid. Poraženi su i u finalu Eurolige od Fenerbahcea.
    Mada je u play-offu imao zapaženih partija, E. Green nije ostao u Pireju, kao ni Hackett i Lojeski, koji zbog povrede nisu ni igrali završnicu, u kojoj su se dosta mučili s vanjskim šutem. Zato su tokom ljeta doveli Strelnikesa i Robertsa, a pod košem Tilliea, McLeana i Bogrisa. Birch je otišao u NBA ligu pa bi se više prostora trebalo otvoriti za Milutinova, koji je prošle sezone proglašen za igrača koji je najviše napredovao u grčkom prvenstvu.
    Panathinaikos je prošle sezone uspio izboriti samo play-off u Euroligi, ali su u ¼ finalu, mada su imali prednost domaćeg terena, izgubili od kasnijeg prvaka, Fenera (0-3). Zbog toga su se morali autobusom vraćati iz Istanbula, ali im je, vjerovatno, upravo taj neuspjeh donio uspjeh u play-offu domaće lige. Imali su, naime, više vremena za odmor te su, uz odbranjeni trofej Kupa, uspjeli osvojiti i Prvenstvo Grčke.
    K. C. Rivers, koji je ubacio 13 poena, dobio je novi ugovor, ali je James, koji je bio u odlučujućem meču ubacio 11, otišao u NBA. Otišli su i Nichols, Bourousis i Feldaine, a legendarni Fotsis se odlučio amaterski igrati za prvi klub u karijeri. Praznine su popunili Lekaviciusom, Denmonom, Augusteom, Mitoglouom, T. Antetokounmpom i Vogioukasom, a posebna je atrakcija dolazak Lojeskog, koji protekle četiri sezone 
    proveo u Olympiacosu.
    P:Olympiacos je prošle sezone bez naslova ostao i zbog činjenice da Spanoulis nije bio potpuno zdrav ,a pitanje je i koliko će na otvaranju sezone biti šuterski moćan. I njemu je već 35 godina, ali je odmarao ovo ljeto. a neće igrati Roberts,  PAO ima problema s nedisciplinom, a N. Calathes je, zbog lumpovanja u Moskvi s Gistom, K.C. Riversom i Singletonom, izgubio i kapitensku traku. Ipak, tipujem da gosti ako izgube neće vise od 4 poena razlike.
    TIP:Panathinaikos(AH-3.5)2= 1.91X300€=573€ 71:73 WIN

    FUENLABRADA-UNICAJA MALAGA 12:30
    Domaca Fuenlabrada napravila je totalni zaokret u igri.Lani su pod trenerom Jotom Cuspinerom igrali brzu košarku a ove godine uprava je dovela izbornika Venezuele Garciju a taj Argentinac gaji totalnu kontroliranu košarku sa beton obranom.Već njegov odabir i dovođenje igrača Vargasa.Olesanija,Eyenge,Sulejmanovića,Llorenetea znači puno tvrđu košarku.Ja neočekujem Fluenlabradu puno utakmica na ovim marginama a dobar ulazak u sezonu daće im motiv da mogu srušiti dobru Unicaju.Unicaja voli mišiće u reketu,dobar skok,tako da i njima obrana nije strana filozofija.Očekujem puno kontakata,puno tučnjeve u reketu a dobre bekove Unicaje koji će ganjati dobar obrambeni sistem na čelu sa Vargasom.
    TIP:Under -160.5=1.86 X300€=558€ 77:69 WINN

      Sada je: 10/5/2024, 22:50.